Hier komt nog wat tekst of uitleg over de foto.

Mijn passie

Mijn naam is Chantal Kling, mijn passie is om mensen zichzelf te kunnen laten zijn, waardoor ze hun eigen kracht, talenten en mogelijkheden ervaren. Ik sta voor openheid, eerlijkheid en gelijkwaardigheid. Mijn achtergrond in het bedrijfsleven combineer ik met mijn ervaringen van mijn eigen bewustwordingsproces waardoor ik met veel plezier vanuit verschillende rollen, waaronder als projectleider, procesbegeleider en HBO-geaccrediteerd energetisch therapeut/coach individuen en organisaties in veranderingstrajecten naar duurzame transformatie begeleid.

Impact

Vanuit Het HartenHuis realiseer en faciliteer ik dat individuen in staat zijn om zichzelf te kunnen zijn of te worden. Ik geloof en heb ervaren dat concreet bouwen aan een inclusieve maatschappij waarbij we duurzaam inzetbaar zijn mogelijk is als we onszelf en elkaar ontmoeten .

Veel mensen zijn de verbinding met hun gevoel kwijtgeraakt of zijn zich onvoldoende bewust van de waarde hiervan in relatie tot inclusie, diversiteit en duurzame inzetbaarheid. Tot het moment ze er niet meer omheen kunnen en door vaak pijnlijke gebeurtenissen, zoals conflicten in relaties en op het werk, ontslag, gezondheidsproblemen, scheiding en rouw gedwongen worden te handelen naar hun gevoel.

Wil je weten hoe ik jou kan helpen?